In 1974 ben ik als jongen van 14 jaar begonnen op leercontract bij een firma die als hoofdzaak zich bezig hield met winkelinrichting, daar heb ik een brede waaier van de verschillende takken van het inrichten van ruimtes meegekregen. Het schilderen en het inrichten van ruimtes boeide mij geweldig

Na mijn legerdienst ben ik begonnen als schilder/decorateur. De volgende jaren heb ik mij opgewerkt tot werfleider bij een middelgrote firma. In de loop der jaren heb ik mij kunnen specialiseren in verschillende traditionele en moderne schilder technieken. Toch miste er bij deze job iets. De weg naar mijn eigen creativiteit. De grote reden dat ik de stap heb gezet om mij als zelfstandig schilder/decorateur te vestigen in Beerse. Door mijn jarenlange ervaring kan ik bijna perfect aanvoelen wat de klant verwacht. Ook bieden wij een overzichtelijke offerte waar duidelijk de werkwijze, prijzen , eventuele opmerkingen, verkoopvoorwaarden en betalingsvoorwaarden worden vermeld. Zodat de klant niet na de werken zich bedrogen voelt door afwijkende prijzen.

Schilderwerken

Binnen Schilderwerken

Schilderen van ramen en deuren

Schilderen van MDF kasten en keukens

Schilderen van muren en plafonds

Muurrenovatie

Buiten Schilderwerken

Gevels

Buitenschrijnwerk

Kroonlijsten

Wij zijn ook gespecialiseerd in het beitsen van houten chalets en tuinhuizen

Schilderen van gebeitste ramen in volle kleur

Klein schrijnwerk

Eventueel na bespreking kunnen wij ook eenvoudige kasten maken in MDF en deze schilderen. ook kastjes rond modems, draden van telenet en proximus en deze volledig aanpassen aan uw interieur.

Schilderwerken
Behangwerken

Behangwerken

Wij behangen met kwalitatief behang. Voor decoratief behang, vliesbehang en traditioneel behang hebben wij een groot assortiment behangboeken beschikbaar.

Voor glasvezelbehang met verschillende motieven is tevens ook een staalboek beschikbaar ter inzage. Wij behangen ook met renovatievlies. Deze dient altijd overschilderd te worden.

Technieken

Traditioneel patineren op schrijnwerk en meubels

Deze techniek kan toegepast worden zowel op nieuwe als oude oppervlaktes en op ondergronden zoals massief hout, MDF, geschilderde oppervlaktes enz. Het is wel vanzelfsprekend dat voor ieder ander materiaal een andere voorbewerking van toepassing is. De bedoeling van deze techniek is om een object ouder (antiek) te laten uitzien en dit kan ver gaan tot zelf b.v. memelgaatjes kunnen geschilderd worden. Ook sjablonen kunnen verwerkt worden bij deze techniek.
De patine wordt door ons gemaakt en is een mengeling van lijnolie, terpentijn , droogsel en olieverf. Verschillende keurcombinaties zijn mogelijk. Deze techniek wordt steeds afgewerkt met twee lagen vernis.

Patineren op muren

Met deze techniek kan men alle kanten op, deze wordt meestal aangepast naargelang het interieur en samenspraak met de klant. Bijna alle kleurcombinaties zijn mogelijk en kan zowel in een modern als in een meer rustiek of antiek interieur aangebracht worden. Deze techniek zal meestal afgewerkt worden met matvernis.

Moderne technieken

Bij deze technieken is het aanbod zo goed als onbeperkt en kan gaan over geschilderde vlakken, eigen ontwerpen, technieken met metaalkleur maar ook een combinatie van traditionele technieken met een moderne toets.

Schilderwerken Kempen
Raamdecoratie

Raamdecoratie

Plaatsen of leveren van rolgordijnen, horizontale lamellen, verticale lamellen, paneelgordijnen en Amerikaanse stores van Diaz.
Wij komen deze vrijblijvend opmeten.

Vloer, muur- en plafond

Plaatsen van de meeste grote merken van laminaatparket zoals Balterio, Thys, …

Plaatsen van decoratieve kunststof of MDF wanden, waaronder ook schouwmantels.

Plaatsen van in kunststof gecoate MDF vervaardigde valse plafonds in diverse kleuren oa. van merk Group Thys.

Laminaat
inrichting

Kleur- en inrichtinsadvies.

Kleur- & inrichtingadvies kan ik ook voor u verzorgen.

Deze geef ik altijd na een eerste bespreking met de klant en kan in later stadium verder uitgewerkt worden.
Indien u de werken door mij laat uitvoeren, is dit advies steeds gratis.

Schilderwerken Beerse

Vragen of een afspraak?

Contacteer ons!

2 + 12 =

x

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. U kan deze in/uit schakelen in onze Privacy Center

Akkoord Niet Akkoord Privacy Center